De survey “Unemployed but happy?” is gesloten, super dank voor jullie input!

Werkloosheid is nooit leuk. Toch is het belangrijk om ook in moeilijke tijden positief en gemotiveerd te blijven doorzetten.

Voor de sectie psychologie van de open Universiteit hebben we een onderzoek opgezet waar we ons richten op de vraag hoe werkzoekenden hun energie behouden. Hoe blijven ze gemotiveerd zoeken naar werk? Welke elementen zijn helpend in het zoek proces? Hoe kunnen werkzoekenden hun zoektocht naar werk zo prettig/dragelijk mogelijk maken? Door middel van dit onderzoek streven wij ernaar om antwoorden te vinden op deze vragen.

De uitkomsten van dit onderzoek kunnen nuttig zijn voor andere werkzoekenden en instanties die ondersteuning bieden. Ze dragen ertoe bij dat er meer inzicht komt over de manier waarop werkzoekenden hun zoektocht efficiƫnt en duurzaam kunnen vormgeven. Ze geven ons ook meer inzicht in de manieren waarop werkzoekenden zichzelf kunnen blijven uitdagen en hun positiviteit vasthouden.

Deelname is vrijwillig en kan door het invullen van een digitale vragenlijst. Het invullen van kost ongeveer 10-15 minuten. 

Hier is de link naar de survey.

Delen mag, heel graag zelfs!