Dit las ik net op facebook, een bericht van de Daila Lama. Het is nog steeds geen alom geaccepteerd geloof of leef principe, en toch ‘moet’ er waarheid inzitten want anders zouden men (ik) er niet zo tegen vechten. Ik wil wel zo leven met al mijn menselijke ups en downs en nog vele misinterpretaties. Vooral de laatste deel van de laatste zin, daar geloof ik al jaren in en denk of hoop dat ik daar ook meerendeel van de tijd al volgens leef en werk  – en dat werk dan ook nog in de harde corporate wereld waar inlevingsvermogen, vertrouwen en het durven hebben van oprechte interesse soms onder een dikke laag beschermende boksbeugels verstopt zit. Volgens mij hoef je niet te boksen – okay tenzij voor conditie training 🙂 om dat je daarmee fit bent om onterechte hardheid zelf aan te kunnen!!!. Mijn wens in het klein voor mijzelf is meer en meer vredelievend te bewegen en heel benieuwd wat daarmee verder beweegt.